Om FirstMagic

03.05.2016, 21:57
Kai I.
Engen
Kai I. Engen, daglig leder i Samspill AS

FirstMagic programvaren benyttes av en lang rekke bedrifter, skoler og offentlige aktører i Europa, USA og Canada. Løsningen har vært på markedet siden 2009, og distribueres i Norge av Samspill AS. 

 

 Samspill AS springer ut av gamle ErgoEnet, som i sin tid ble skilt ut fra ErgoGroup (Nå Evry). Vi har vår opprinnelse helt tilbake i 1994, og har hele veien arbeidet med gruppevareløsninger og internettprodukter for næringslivet. Vårt mål er å være en teknologipartner som med robuste løsninger og  24/7 brukerstøtte kan tilføre din bedrift verdi, synlighet, og profesjonell tilstedeværelse på nettet.

 

Vi leverer først og fremst FirstClass og FirstMagic, to symbiotiske produkter som utgjør et av de kraftigste, sikreste, og mest brukervennlige innholdshåndteringsverktøyene i verden.

 

Skalerbare, brukervennlige og sikre nettsteder

FirstMagic er en enterprise løsning som er ekstremt skalerbar, og er bygget for sterk sikkerhet og distribuert eierskap. Derfor kan våre abonnenter enkelt drifte både intranett og åpne websider med finmasket rollefordeling, mens nettstedet vokser sømløst med bedriftens behov. Arkitekturen støtter alle aktuelle industristandarder, og gir fullt responsive websider som vises like godt på mobiltelefoner og nettbrett som på datamaskiner.

 

Enkel publisering på mange flater

Webredaktøren kan designe og publisere i et ekte WYSIWYG miljø rett på websidene, og kan også velge mellom en rekke andre publiseringsmetoder - fra apper for Android, IOS og Windows Phone til tynne klienter for Windows, OSX og Linux. I tillegg er det mulig å benytte både Gmail og Outlook til å publisere sider. Et omfattende modulbibliotek inneholder alt fra blogger, kalendre og fora til designtemaer, skjemaer og sosiale mediakoblinger - klart til bruk.

 

Plugin-arkitektur å bygge på

FirstMagic leverer ren HML5 og CSS3 i et rammeverk som åpner for avansert egen funksjonalitet. Noen eksempler på tredjepartsprodukter bygget på FirstMagic er Fjernundervisningstjenesten FirstVirtualMeeting fra NEOL Srl, studieverktøyet Portfolios4Me fra Gryphondale Education LLC, og den norske brannsikkerhetsløsningen SparLiv .

 

Abonnement eller dedikert server

I Norge benytter vi først og fremst FirstMagic til å levere en høykvalitets publiseringstjeneste til små og mellomstore bedrifter, men vi tilbyr også installasjon, lisensiering og drift av dedikerte servere til organisasjoner med større behov. Om du er interessert i å vite mer om oss eller mulighetene som ligger i plattformen, hører vi gjerne fra deg.

 

Ta kontakt!

 

Kai I. Engen

Daglig leder, Samspill AS

E-post: sales@firstmagic.no 

Telefon 92 48 23 50

FacebookGoogle+TwitterYouTube
Logg Inn