Webpublisering for din bedrift

27.04.2016, 01:25

FirstMagic er en komplett pakkeløsning med så mange websider, blogger, gallerier, mediakanaler, brukerfora, oppslagstavler, kalendre og digitale skilt din bedrift noensinne vil ha bruk for.

 

Webpublisering forbedriften

 

Løsningen gir deg et nettsted som er helt klart til bruk. Vi setter det opp for deg, og holder et nettkurs med webansvarlig i bedriften. 

 

Vårt fokus er på å være en partner som bidrar til at nettstedet blir en levende, aktiv ressurs for din bedrift. Derfor leverer vi FirstMagic med kom-i-gang-kurs og kontinuerlig personlig brukerstøtte: din webansvarlig har eksperthjelp på telefon og nettpraterom - døgnet rundt.

Webpublisering du allerede kan

25.04.2016, 02:34

Det er ingen koding, opplenking eller kronglete opplasting: hver side er et ekte dokument, ikke en labyrint av utfyllingsbokser slik du kanskje har sett i andre publiseringssystemer.

 

Du skriver direkte på selve websiden, i din favorittnettleser - på mobil, nettbrett, eller datamaskin.

 

Det betyr at sidene kan formes akkurat som du er vant til fra vanlige Office-programmer, og du ser resultatet mens du arbeider, der du arbeider. Menyer, lenker og navigering lager seg selv, og du organiserer sidene dine simpelthen ved å dra-og-slippe dem dit du vil ha dem.


Skriv rett på siden

 Over: all redigering foregår direkte på selve siden.

 

Det er ingen læreterskel, ingen hindre mellom deg og resultatet: alt er innebygget, og umiddelbart tilgjengelig. Dessuten har du brukerstøtte døgnet rundt.

Alle dine media i egne kanaler

23.04.2016, 00:27

Nyhetsspalter, blogger, bildegallerier, booking-kalendre og videostrømmer oppretter du med noen få klikk, og du kan ta dem i bruk øyeblikkelig.

 

Det er ingen grense på antall kanaler man kan lage, og det krever overhodet ingen forhåndskunnskaper: klikk for å åpne Layoutvelgeren, pek på den kanaltypen du ønsker deg, og gi den en tittel. Deretter er det bare å legge ut innhold - enten du opprettet et Digitalt Skilt, et diskusjonsforum, en blogg eller et fotoalbum.

 

Publiser YouTube-videoer i sidene og last bilder rett inn i teksten din. Lag Podcaster gjestene dine kan abonnere på, og  hendelseskalendre de kan ta med seg til sine egne kalendre. Bak inn bildekaruseller og lysbildefremvisninger, Twitterstrømmer,  Google Disker, automatisk oversettelse, Facebookmeldinger, Google Maps, Disquskommentarer og sosiale koblinger i enhver side med enkle håndgrep.

 

Bygg egne responsskjemaer kun med pek-og-klikk. Legg til kommentarfelter og andre sosiale media, opprett popup-vinduer og call-to-action-knapper med et par tastetrykk. Du kan til og med opprette nye, selvstendige nettsteder med sine egne designtemaer og menyer inne i nettstedet ditt.


FirstMagic er pek, klikk, og skriv. Overalt.

Responsive og brukervennlige sider

06.05.2016, 01:59

FirstMagic websider er fullt responsive, og vises like bra på smarttelefoner og nettbrett som på vanlige datamaskiner.

 

Responsive websiderFirstMagic benytter HTML5 / CSS3, og oppfyller selvsagt kravene til Universell Utforming. Lovverket for tilgjengelighet på internett er de siste årene blitt omfattende, og FirstMagic støtter regelverkene i Norge, EU, og Nord-Amerika fullt ut.

 

I tillegg får sidene dine en rekke utvidede funksjoner for tilgjengelighet - som forenklede sidevisninger, støtte for tekst-til-tale, og egne tilpasningsverktøy for svaksynte.

 

Dynamiske, kontekstsensitive søk som foreslår treff mens man skriver, samt menyer og oversiktskart som kontinuerlig holder seg selv oppdatert gjør tilgjengelighet og brukervennlighet helt bekymringsløst.

 

Nettstedet ditt har også en komplett utskriftsvennlig visningsmodus - man kan åpne en hvilken som helst side i utskriftsmodus, navigere fritt i hele nettstedet, og gå tilbake til vanlig modus igjen hvor som helst. Selve utskriftene kommer automatisk med bedriftens kontaktinformasjon, lesbare lenker, og QR-koder.

SEO blir ikke enklere

23.04.2016, 00:28

Semantiske, SEO-vennlige adresser lager seg selv automatisk fra sidetitlene dine, og kan skreddersys med et håndgrep.

 

Lenkene dine blir leselige for både mennesker og  søkemaskiner uten at du trenger gjøre noe som helst. Om FirstMagic foreslår en sidelenke du ikke synes passer, retter du den uten å forlate siden du er på, simpelthen ved å overskrive den. 

 

Nøkkelord for en bestemt side legger du inn rett på siden, der du er, og bildetagging gjøres rett på bildene dine. Lager du en global liste med dine viktigste nøkkelord, brukes de for alle sider du ikke gir skreddersydde nøkkelord.

Sikkerhet er en selvfølge

06.05.2016, 01:58

Sikre websiderSidene dine lagres i Norge, og sterk kryptering av all trafikk mellom deg og serveren er tilgjengelig. Om du ønsker det, gir vi deg en klient som krypterer hvert eneste tastetrykk - uten ekstra kostnader.

 

FirstMagic tilbyr også versjonering som tar vare på alle endringer du gjør og lar deg bla fritt fram og tilbake mellom tidligere versjoner av sidene dine. Bla til hvordan siden så ut i går, i forrige uke eller i fjor. Du mister ikke arbeid, så enkelt er det.

 

Passord kan enkelt legges til hele eller deler av nettstedet; for eksempel kan du ha åpne sider for publikum og lukkede kanaler for ansatte, kunder og leverandører. Du kan selv styre publikumstilgang, og ekstra tredjepartskontoer kan bestilles etter behov.

Frihet til å designe din egen profil

06.05.2016, 01:56

FirstMagic kan formes helt fritt: det er ingen grenser for hva slags designtema som kan utformes eller importeres. Å legge inn bedriftens egen designprofil er enkelt.

 
Lag ditt eget design med det innebyggede pek-og-klikk designverktøyet: velg fonter, farger, bakgrunner, stiler og layout, og se resultatet ta form rett på siden mens du velger - eller velg mellom 40 innebyggede, responsive designtemaer som er helt klare til bruk.

 

Design websidene dine
frittDu kan også bygge et skreddersydd tema i CSS3, som er standardspråket for webdesign. Ta med deg et design fra eksisterende sider,  importer et Wordpress-tema, eller få kodet en hvilken som helst PSD-mal.

 

Om du ønsker bistand med ditt webdesign, får bedriftens designer kostnadsfri brukerstøtte hele veien.

 

Vi kan også levere designtjenester etter avtale. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud.

Regelstyrt publisering

23.04.2016, 16:13

FirstMagic kommer med kraftige verktøy for å automatisere og forenkle vedlikeholdet av nettstedet ditt. Du kan for eksempel:

  • Lage regler som sender deg en e-post, eller automatisk flytter, sletter, endrer, tilbakestiller eller skjuler bestemte websider når noe skjer [for eksempel dersom noen poster en kommentar]
  • Republisere nyheter fra andre nettsteder, og automatisk filtrere uønsket innhold på nøkkelord
  • Automatisk trekke tilbake blogginnlegg fra en bestemt person slik at de må godkjennes av deg før de blir synlige for andre
  • Bygge automatiserte arbeidsflyter som lar deg publisere, endre, gi tilgang, fjerne tilgang o.s.v. bare ved å trykke på en knapp eller sende en e-post til systemet
  • Helautomatisere backup - sikkerhetskopiere en side eller gruppe av sider hver gang noe redigeres
  • Legge inn utløpsdato på enkeltsider eller hele layouter og slette innhold automatisk

Fast budsjett - ingen overraskelser

28.04.2016, 01:15

FirstMagic er et nettbasert publiseringsprogram med teknisk vedlikehold, hosting og brukerstøtte inkludert.

 

Abonnementet koster kr. 599,- per måned, og inkluderer alt bedriften trenger for å ha en profesjonell og aktiv tilstedeværelse på nett. Det er ingen "skjulte" kostnader - abonnementet dekker oppsett, drift, personlig brukerstøtte, kom-i-gang-kurs, backup, domenenavn, lagringsplass og trafikk.

 

Les mer: komplett spesifikasjon over hva som er inkludert »

FacebookGoogle+TwitterYouTube
Logg Inn